Työpaikat

Tälle sivulle päivitetään säännöllisesti erityisesti Sturen jäsenille, mutta myös muille liiketalouden alan opiskelijoille sopivia työpaikkoja. Haussa on sekä koko- että osa-aikaisia paikkoja. Ilmoitukset on järjestetty hakuajan mukaisesti.

_______________________________________________________________ 

Harjoittelija eläkemaksanta
Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 500 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja sijoitusalan ammattilaisiin. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.


Harjoittelijoita eläkemaksannan asiakaspalveluun

Oletko opintojen loppuvaiheessa ja haluat saada kokemusta työelämästä?

Tule meille Eloon tutustumaan eläkkeiden maksantaan. Eläkemaksannassa huolehdimme eläkeasiakkaidemme kuukausittaisesta toimeentulosta maksamalla eläkkeet kuukausittain ja pitämällä maksamiseen liittyvät rekisteritiedot ajan tasalla.

Harjoittelijana pääset tutustumaan eläkkeiden maksamiseen liittyviin työtehtäviin mukaan lukien asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa.

Sovit hyvin joukkoomme, jos olet oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä pelkää tarttua puhelimeen. Olet huolellinen ja numerotarkka sekä omaat kiitettävät it-taidot.

Lisätietoja harjoittelusta antaa asiakaspalvelupäällikkö Elina Paukkunen, elina.paukkunen@elo.fi. Harjoittelun kesto on noin 3-6 kk. Toivomme, että harjoittelijat voisivat aloittaa harjoittelun viimeistään marraskuun alussa. Harjoittelu on palkallinen. Haastattelemme hakijoita tarvittaessa jo hakuajan aikana.

Haethan harjoittelupaikkaa viimeistään 25.10. oheisen linkin kautta.

Lisätiedot ja hakemukset:
https://rekry.saima.fi/elohome/open_job_view.html?id=0000577&did=5800&lang=fi&jc=1&nav_from_open_jobs_view_new=true
_______________________________________________________________

 


Etkö löytänyt näistä vaihtoehdoista mielenkiintoista työpaikkaa? Lisää työpaikkoja löytyy Finanssialalle.fi-verkkosivujen Avoimet työpaikat- osiosta, jonne on listattu kaikki avoimet finanssialan työpaikat. Käy siis ihmeessä kurkkaamassa, jos unelmiesi työpaikka löytyisi sieltä!

Linkki sivustolle: http://www.finanssialalle.fi/alalle-toihin/avoimet-tyopaikat.html