Tiedote

Tältä sivulta löydät Sture ry:n uusimman tiedotteen linkkeineen. Tiedote sisältää aina ajankohtaista ja tärkeää tietoa, joten tämä kannattaa lukea tarkkaan!


Alumni-ilta

Sture ry järjestää alumni-illan tiistaina 21.5. klo 17:30 alkaen Kaisaniemen puistossa. Tarkoitus on erityisesti juhlistaa Sturen entisiä jäseniä, mutta myös nykyiset jäsenet ovat erittäin tervetulleita tutustumaan vanhoihin pieruihin! Alumni-ilta on loistava väylä verkostoitua.

Sturen puolesta tarjolla on grilli, makkaraa ja maissia nopeimmille, pelejä, vilttejä ja musiikkia, mutta suosittelemme varmuuden vuoksi tuomaan mukaan omat juomat, eväät ja viltin sekä tietysti aimo annoksen kesämieltä. Mikäli Suomen kesä yllättää, siirrymme puistosta mukavaan kapakkaan istuskelemaan ja muistelemaan vanhoja hyviä aikoja.

Tapahtuma on ilmainen ja kannattaa ottaa alumni-illan Facebook-tapahtuma seurantaan, sillä siellä informoimme kaikesta urgentista ja vähemmän urgentista: https://www.facebook.com/events/1319997654815693/

 


STURE STAR TOUR vol. 11

Legendaarinen STURE STAR TOUR järjestetään jo 11. kertaa, tänä vuonna keskiviikkona 28.8.! Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa uuden kouluvuoden alkua kuin kiertämällä baareja kavereiden kanssa. Olit sitten uusi fuksi tai kokeneempi approilija, STAR TOUR on pakko kokea.

Ensimmäiset liput myydään jo nyt: Early bird -liput tulevat 22.5. klo 12 myyntiin osoitteessa https://kide.app/events/581905ca-9adc-4b12-9cc0-c158a5bcc78f, ja ne maksavat vain 5€/hlö. Näitä lippuja on vain rajoitettu määrä, ja  opiskelijoina (tai entisinä sellaisina) tiedätte, että jokainen säästetty euro tarkoittaa ainakin kahta nuudelipussia enemmän. Olkaa siis haukkana heti ensi viikon keskiviikkona tasan klo 12!

Seuraa STAR TOUR:n Facebook-tapahtumaa, sillä siellä tiedotamme aikataulusta, rasteista ja lähtö- sekä jatkopaikasta myöhemmin kesällä: https://www.facebook.com/events/662187427551798/


Hyvää kesälomaa!

Kuten kaikilla muillakin, myös Sturella alkaa kesäloma. Se tarkoittaa, että päivystämme toimistolla seuraavan kerran vasta elokuussa. Tarkemmista päivystysajoista tiedotamme sosiaalisessa mediassa lähempänä syksyä.

Stureen saat kuitenkin halutessasi yhteyden sähköpostitse, Facebookin tai Instagramin kautta. Kannattaa ottaa nämä kanavat seurantaan, sillä mikäli kesän aikana jotain tapahtuu, siitä saatte tiedon tätä kautta.

Oikein ihanaa kesälomaa kaikille!

Sturen Instagram: https://www.instagram.com/sturery/

Sturen Facebook: https://www.facebook.com/sturery/