Tapahtumat

Sture järjestää vuosittain seitsemän erilaista tapahtumaa, joista lisätietoa löytyy alla olevista tapahtumakuvauksista.


KEVÄT

Sitsit (järjestetään myös syksyllä!) 

Sitsit on pohjoismainen akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, lauletaan juomalauluja ja pidetään puheita. Järjestämme vuoden aikana kahdet sitsit, yhdet syksyllä ja yhdet keväällä. Teema vaihtuu joka kerta, aikaisemmin olemme tutkineet Yhdysvaltojen kulttuuria, järjestäneet hyttibileitä ja  juhlineet teinien tyyliin. Sturen sitseillä tutustutaan sitsikulttuuriin, teema-rangaistuksiin  ja hauskan pitoon. Sitsien säännöt kannattaa opetella tarkkaan sillä Sturen sitseillä on nähty toinen toistaan mystisempiä rangaistuksia. Välillä ruokailu häiriintyy ja hyvä niin! Tervetuloa tutustumaan itse!

Linkki kevään 2019 tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/376609689584099/

 

Spårabileet

Huhtikuussa raitsikka lastataan opiskelijoilla, juomalla ja juhlamielellä! Spårabileissä juhlitaan kevätaikaa ja nämä ovatkin usein Sturen odotetuimmat bileet! Liput myydään joka kerta loppuun ja innokas juhlakansa saapuu Vanhalle Paavalinkirkolle.Ajelun aikana suoritetaan erilaisia tehtäviä laadukkaan musiikin säestäessä matkaa. Spårabileistä saat vuosittain väriään vaihtuvan haalarimerkin. Atkins järjestää perinteisesti jatkot Mitkä V*tun Bileiden muodossa.

Linkki vuoden 2019 tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1024166757789304/.

 

Kallion Korkkaus

Vappuhulinan keskellä on hyvä rentoutua, suunnata kohti puistoa ja Kallion korkkausta. Sture järjestää Dallapénpuistossa ison piknikin, johon Helgan 8 Päivän Wappua juhlivat voivat osallistua ja hankkia leiman Wappupassiin. Grillauksen lisäksi ohjelmistossa on ollut mm. kaljaviesti ja norjalaisen jalkaleikin pelailua.

 

CTRL+ALT+DEL

Atkins ry, HSOY ry ja Sture järjestävät keväisin ns. päättäjäiset viimeisellä kouluviikolla! Tarjolla on juotavaa, syötävää ja musiikkia. Alppipuistossa paistaa aurinko ja kesä on aluillaan- mikä olisi parempaa?

SYKSY

Sture Star Tour

Syksyisin Sture palaa juurilleen Vallilaan Star Tour-appron muodossa! Baareja löytyy Mäkelänkadun varrelta ja sen molemmilta puolilta ja perinteisesti myös ulkorasteja löytyy lähellä olevilta puistoalueilta. Suoritustasot kasvavat vuosi vuodelta ja jatkoilla odottaa mahtavat bileet ja appron teemaan sopivat haalarimerkit. Star Tour on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Tänä vuonna appro uudistuu hieman, sillä jatkot pidetään uudessa paikassa. Ota kaverit kainaloon ja suuntaa kohti Mustaa Härkää!

Penthouse Party

Penthouse Partyssa Sture yhdistää voimansa HSOYn ja Atkinsin kanssa. Näissä joka vuosi teemaa vaihtavissa bileissä tunnelma on taattu! Näissä bileissä haalarit pääsevät lepäämään, koska Pent Houseen valmistaudutaan laittamalla ykköset päälle.

Vuosijuhlat

Marraskuussa järjestetään vuoden arvokkain juhla; Sture ry:n vuosijuhlat. Tällöin nautitaan kolmen ruokalajin illallisesta, Oscar-gaalaan verrattavasta pukuloistosta ja tietenkin mahtavasta seurasta. Tänä vuonna Sture juhlii 40-vuotista taivaltaan, eli bileistä tulee vielä aikaisempia juhlavammat!