TAPAHTUMAT

SITSIT(järjestetään myös syksyllä!) 
Sitsit on pohjoismainen akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, lauletaan juomalauluja ja ennen kaikkea pidetään hauskaa. Järjestämme vuoden aikana kahdet sitsit, yhdet syksyllä ja yhdet keväällä. Teema vaihtuu joka kerta ja aikaisemmin olemme muun muassa olleet sporttisia, viettäneet lastenkutsuja ja seikkailleet turisteina ympäri maailmaa. Sturen sitseillä tutustutaan sitsikulttuuriin, teema-rangaistuksiin  ja hauskan pitoon. Sitsien säännöt kannattaa opetella tarkkaan sillä Sturen sitseillä on nähty toinen toistaan mystisempiä rangaistuksia. Huomioithan, että ruokailusta huolimatta sitseille ei kannata saapua nälkäisenä.

Seuraavat Sturen sitsit järjestetään 26.2. yhteistyössä Atkins ry:n kanssa Random- teemalla. Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta https://www.facebook.com/events/2526454490945766/.

TÖÖLÖRUNDI
Töölörundi on uusi ja upea baarikierros, eli appro, joka kuljettaa sinut hyvässä tunnelmassa Töölön läpi tänä keväänä 11.3. Skuuppi ja Sture ovat lyöttäytyneet yhteen luodakseen tämän ainutlaatuisen tapahtuman, jonka tarkoituksena on ottaa ilo irti Töölön parhaista ravintoloista ja baareista. Eihän sitä ikinä ole liikaa hyvää fiilistä ja hauskanpitoa. Tämän vuoden teemana toimii afterski, joten muista pukeutua sen mukaisesti! Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta https://www.facebook.com/events/2291862420915214/.

SPÅRABILEET
Huhtikuussa raitsikka lastataan opiskelijoilla, juomalla ja juhlamielellä! Spårabileissä juhlitaan kevätaikaa ja nämä ovatkin usein Sturen odotetuimmat bileet! Liput myydään joka kerta loppuun ja innokas juhlakansa saapuu Vanhalle Paavalinkirkolle. Ajelun aikana suoritetaan erilaisia tehtäviä laadukkaan musiikin säestäessä matkaa. Spårabileistä saat vuosittain väriään vaihtuvan haalarimerkin. Tänä vuonna Spårabileissä vietetään 10v. juhlavuotta!

KALLION KORKKAUS
Vappuhulinan alkaessa on hyvä myös rentoutua, suunnata kohti puistoa ja tietenkin Kallion korkkausta. Sture järjestää Dallapénpuistossa suuren piknikin, johon Helgan 8 Päivän Wappua juhlivat voivat osallistua ja hankkia leiman Wappupassiinsa. Grillauksen lisäksi ohjelmistossa on ollut mm. kaljaviesti ja norjalaisen jalkaleikin pelailua sekä hyvästä seurasta nauttimista.

STURE STAR TOUR
Syksyisin Sture palaa juurilleen Vallilaan Star Tour-appron muodossa! Baareja löytyy Mäkelänkadun varrelta ja sen molemmilta puolilta sekä perinteisesti myös ulkorasteja lähellä olevilta puistoalueilta. Suoritustasot kasvavat vuosi vuodelta ja jatkoilla odottaa mahtavat bileet ja appron teemaan sopivat haalarimerkit. Star Tour on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Ota siis kaverit kainaloon ja suuntaa kohti Mustaa Härkää!

PENTHOUSE PARTY
Penthouse Partyssa Sture yhdistää voimansa HSOYn ja Atkinsin kanssa. Näissä joka vuosi teemaa vaihtavissa bileissä tunnelma on taattu! Näissä bileissä haalarit pääsevät lepäämään, koska näihin juhliin valmistaudutaan laittamalla ykköset päälle.

VUOSIJUHLAT (vujut)
Marraskuussa järjestetään vuoden arvokkain juhla; Sture ry:n vuosijuhlat. Tällöin nautitaan kolmen ruokalajin illallisesta, Oscar-gaalaan verrattavasta pukuloistosta ja tietenkin mahtavasta seurasta sekä puheista. Tänä vuonna Sture juhlii 43-vuotista taivaltaan.