Edustajistovaalit ovat nyt – ÄÄNESTÄ!

Edustajistovaalit ovat nyt – ÄÄNESTÄ!

Mikä on edustajisto?

Helgan edustajisto valvoo Helgan hallituksen toimintaa ja hallituksen päätökset hyväksytetään edustajistolla. Edustajisto voi myös ohjata hallituksen toimintaa tekemällä esimerkiksi aloitteita tai selvityspyyntöjä. Tärkeimpiä edustajiston tehtäviä on mm. päättää Helgan hallitus vuodelle 2018, määrittää Helgan jäsenyyden hinnan sekä valita hallinnon opiskelijaedustajat. Edustajisto koostuu 20 varsinaisesta jäsenestä sekä 20 varajäsenestä jotka paikkaavat mikäli varsinaisista jäsenistä joku on estynyt.

Lisätietoa Helgan edustajistosta: http://www.helga.fi/helga/edustajisto/

Miten ja milloin äänestän?

Olet äänioikeutettu, jos olet maksanut Helgan jäsenmaksun tänä syksynä viimeistään 27.10.2017 klo 12.  Ennakkoäänestys on jo ohi mutta varsinaiset vaalipäivät ovat viikolla nyt eli äänestys on auennut ma 13.11. klo 9 ja sulkeutuu ke 15.11. klo 15. Äänestys tapahtuu sähköisesti ja sähköpostissasi (etunimi.sukunimi@myy.haaga-helia.fi) pitäisi olla henkilökohtainen äänestyslinkkisi, jolla pääset äänestämään haluamaasi henkilöä Helgan edustajistoon vuodeksi 2018. Muistathan käyttää äänioikeuttasi!

Jos oma ehdokas ei ole vielä tiedossa, niin lisätietoa vaaliliitoista ja ehdokkaista löydät Helgan sivuilta www.helga.fi/helga/edustajistovaalit-2017/vaaliliitot/.

Mikäli äänestyslinkkiä ei sähköpostistasi löydy (ei myöskään roskapostikansiosta) niin olethan yhteydessä Helgan toiminnanjohtaja Jani Mäntysaareen (jani.mantysaari@helga.fi) tai keskusvaalivaliokunnan puheenjohtajaan Kaisu Hilskaan (kaisuhilska@gmail.com).

Mikä on Sturen lista?

Sturen lista on valvonut ja haluaa valvoa jatkossakin edustajistossa kaikkien Haaga-Helian tradenomiopiskelijoiden etua keskittyen kuitenkin erityisesti Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutusohjelman opiskelijoihin. Sturen listan tavoitteina on tuoda FINAn ääntä enemmän kuuluviin, kehittää ainejärjestöjen ja opiskelijakunnan välistä yhteistyötä sekä ylläpitää ja kehittää Helgan toiminnan ja päätöksenteon läpinäkyvyyttä.

Sturen listan ehdokkaina edustajistovaaleissa ovat:

Sam Laakso nro 14

Jasmiina Liitsola nro 15

Heidi Miettinen nro 16

Olli Nurminen nro 17

Darja Survo nro 18

Tom Terola nro 19

Alma Vänttinen nro 20

Listan ehdokkaisiin voit käydä tutustumassa Sturen listan Facebook-sivuilla  sekä Helgan nettisivuilla.