Opiskelija-edustaja Finanssiakatemian Gaalaan 28.9.2017 klo 14

Opiskelija-edustaja Finanssiakatemian Gaalaan 28.9.2017 klo 14

Hyvät finanssialan opiskelijat!

Haaga-Helia on mukana Finanssiakatemiassa joka on Finanssiala ry:n perustama uusi alan yhteistyöverkosto työnantajien ja oppilaitosten välillä. Kehitämme yhdessä tulevaisuuden osaamisia ja koulutusta, tavoitteena tiivistää oppilaitos-yritysyhteistyötä yhä enemmän. Kts taustalle viimeiset aiheen artikkelit mm.

http://www.finanssiala.fi/uutismajakka/Sivut/Finanssialan_koulutuksesta_tyoelamalahtoista.aspx

http://www.finanssiala.fi/uutismajakka/Sivut/Miksei_maan_johto_huomioi_yrityksia_osaamisen_ennakoinnissa.aspx

http://www.finanssiala.fi/linjaukset/tyoelaman-murros/Sivut/default.aspx

Finanssiakatemia järjestää 28.9. (ip) alan ajankohtaisseminaarin (mukana laajasti työnantajia jäsenyhtiöistä, oppilaitoksia, toimikuntia, työmarkkinajärjestöjä, liittoja jne). Juhlatilaisuus on nimetty ”Gaalaksi” ja siellä Finanssiakatemian toiminta lanseerataan. Tilaisuus järjestetään Finanssiala ry:n toimitiloissa Ruoholahdessa. Seminaarissa on ohjelmaa auditoriossa sekä sen ulkoupolella isossa aulatilassa eri oppilaitoksilla ”ständit” jossa erilaista koulutustarjontaa esitellään. Myös Haaga-Helia osallistuu tapahtumaan esitellen mm. FINA-ohjelmaa, mutta myös muuta toimintaamme. Katso alla tarkempi kutsu tilaisuuteen, joka on lähtenyt alan yhtiöiden ja oppilaitosten edustajille.

Etsimme nyt 2-3 reipashenkistä opiskelijaa edustamaan Haaga-Heliaa tilaisuudessa (ständin yhteydessä), yhdessä Haaga-Helian opettajan/asiantuntijan kanssa. Eduksi katsotaan hyvä tuntemus finanssialan opinnoista (miel. 2-3 vuoden kokemus opiskelijana HELI/FINA ohjelmista) sekä positiivinen asenne! Haaga-Helia palkitsee osallistuvat pienimuotoisella ”lahjalla”.

Tiliasuus on kaikin puolin loistava tapa verkostoitua, saada näkyvyyttä ja tavata alan työnantajia (paikalla runsaasti hr-väkeä).

Jos olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla Annikalle (annika.sandstrom@haaga-helia.fi) viim. pe 15.9. mennessä.

Vastaa