Opiskelija-edustaja Finanssiakatemian Gaalaan 28.9.2017 klo 14

Hyvät finanssialan opiskelijat!

Haaga-Helia on mukana Finanssiakatemiassa joka on Finanssiala ry:n perustama uusi alan yhteistyöverkosto työnantajien ja oppilaitosten välillä. Kehitämme yhdessä tulevaisuuden osaamisia ja koulutusta, tavoitteena tiivistää oppilaitos-yritysyhteistyötä yhä enemmän. Kts taustalle viimeiset aiheen artikkelit mm.

http://www.finanssiala.fi/uutismajakka/Sivut/Finanssialan_koulutuksesta_tyoelamalahtoista.aspx

http://www.finanssiala.fi/uutismajakka/Sivut/Miksei_maan_johto_huomioi_yrityksia_osaamisen_ennakoinnissa.aspx

http://www.finanssiala.fi/linjaukset/tyoelaman-murros/Sivut/default.aspx

Finanssiakatemia järjestää 28.9. (ip) alan ajankohtaisseminaarin (mukana laajasti työnantajia jäsenyhtiöistä, oppilaitoksia, toimikuntia, työmarkkinajärjestöjä, liittoja jne). Juhlatilaisuus on nimetty ”Gaalaksi” ja siellä Finanssiakatemian toiminta lanseerataan. Tilaisuus järjestetään Finanssiala ry:n toimitiloissa Ruoholahdessa. Seminaarissa on ohjelmaa auditoriossa sekä sen ulkoupolella isossa aulatilassa eri oppilaitoksilla ”ständit” jossa erilaista koulutustarjontaa esitellään. Myös Haaga-Helia osallistuu tapahtumaan esitellen mm. FINA-ohjelmaa, mutta myös muuta toimintaamme. Katso alla tarkempi kutsu tilaisuuteen, joka on lähtenyt alan yhtiöiden ja oppilaitosten edustajille.

Etsimme nyt 2-3 reipashenkistä opiskelijaa edustamaan Haaga-Heliaa tilaisuudessa (ständin yhteydessä), yhdessä Haaga-Helian opettajan/asiantuntijan kanssa. Eduksi katsotaan hyvä tuntemus finanssialan opinnoista (miel. 2-3 vuoden kokemus opiskelijana HELI/FINA ohjelmista) sekä positiivinen asenne! Haaga-Helia palkitsee osallistuvat pienimuotoisella ”lahjalla”.

Tiliasuus on kaikin puolin loistava tapa verkostoitua, saada näkyvyyttä ja tavata alan työnantajia (paikalla runsaasti hr-väkeä).

Jos olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla Annikalle (annika.sandstrom@haaga-helia.fi) viim. pe 15.9. mennessä.

7 vastausta artikkeliin “Opiskelija-edustaja Finanssiakatemian Gaalaan 28.9.2017 klo 14”

  1. I will immediately grab your rss feed as I can not find your email subscription link or enewsletter service. Do you have any? Kindly let me know so that I could subscribe. Thanks.

  2. whoah this weblog is wonderful i really like studying your posts. Keep up the great paintings! You already know, lots of individuals are searching around for this information, you can help them greatly.

  3. Actually its referred to as Search engine optimization that when i search for this post I found this web page at the top of all web pages in search engine.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.